Opepp.

Såhär är det, gott folk. Mitt jobb inkluderar att jag ska vara leende hela tiden, jag ska vara social hela tiden och jobba effektivt, sälja mycket och samtidigt ge proffsig service. När man är inte på elfte jobbdagen i rad, blir man väldigt trött på att vara just allt dethär. Det i sin tur betyder att när jag är ledig, eller tiden innan jag ska börja jobba, vill bara vara. Jag vill inte se någon, jag vill inte prata med någon, inte skriva sms, inte skriva på facebook. Det är absolut ingenting personligt utan är helt enkelt bara så att jag inte orkar. Jag svarar, men inte direkt och kanske inte samma dag. 

Jag har tappat lite lusten på allting nu, jag vill gå till gymmet, men orkar inte. Jag vill göra saker, gå ut och gå, men jag orkar inte. Jag behöver vara ledig. Jag är ledig i morgon, men då kommer jag väl sova bort halva dagen. 

Sitter och tänker på pappa, som kämpar i sin behandling. Jag saknar min familj, jag vill vara där och bara vara. Dra ut i skogen med mamma och hästarna och galoppera bort alla tankar. Behöver verkligen det. http://magnusn.blogg.se om ni vill läsa om pappas krig mot den förbannade jävla cancern. 

Bild

 

Hakuna Matata

Annonser

2 tankar om “Opepp.

 1. Håll ut tjejen, du kommer hem till jul inte många dagar kvar. Att ha det jobbigt då och då innebär att man kan uppskatta allting så mycket mer när det är bra. Lite så tänker jag Pappa

 2. Vilken inspirerande blogg du har, mycket fånga dagen, leva i nuet, hakuna matat, smile, var glad:D det är rätt inställning!
  Eller som lennon sa; “When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ‘happy’. They told me I didn’t understand the assignment, and I told them they didn’t understand life.”
  Jag diggar också ”så mycket bättre”, jag är väldigt förtjust i Maja och hennes röst! Cool-brud som Darin sa:D
  En gång kände jag mig opepp och lite bitter, då tänkte jag ”att våga, det är bara att tappa fotfästet för en stund”
  sa upp mig från jobbet och Storstaden och nu bär det snart av till Riksgränsen 😛
  Det här blev en konstigt sammanfattad kommentar, men det blev iaf en kommentar:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s