Bild

Family!

 

20121207-111902.jpg

”You’ve got to be able to smile through all this bullshit” – Tupac.

Nu ska jag snart dra mig ut på stan och kolla lite julklappar. Inte för att det kommer att bli en helt vanlig jul detta året, det kommer att bli en väldigt annorlunda jul. Jag vet inte varför, men julafton, juletiderna väcker så stora känslor hos mig. Musiken, all lycka, all mat, alla julklappar, snö, vinter. Jag vet inte varför, jag verkligen älskar julen, tycker att det är den bästa tiden på året. Samtidigt blir jag nedstämd. Jag vet inte varför. Väldigt konstig känsla.

Idag är jag ledig. Fasiken, vad jag är ledig. Dock skulle jag behöva lite mer ledighet. Jag har kommit till det stadiet att jag liksom bara sitter och glor. Helt väck i huvudet. Men, det är bara att bita ihop, snart får jag komma hem till familjen. Mina fina, konstiga, halvgalna, knasiga familj. Älskar er så himla mycket!

Nu, ska Fröken Svensson ta sig i kragen, göra 150 situps och sedan promenera till stan. BRA!

IMG_1522 IMG_1544 IMG_1591 IMG_1653

HAKUNA MATATA

Annonser

En tanke på “Family!

  1. När man går av ett skift och bara sitter och glor, då är det kris. Man får liksom inte tummen ur utan skyller på allt och alla,,,,,,se upp vännen, batteriet är slut och behöver omsorg, glädje och positiv energi. Från en som är där med jämna mellanrum. Take care

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s