Kebabtallrik.

Jag har just gått emot alla mina principer i nyktert tillstånd. Jobbade över en timme och var påväg hem. Fruktansvärt sugen på pommes och kebab. Kebabtallrik. Så jag köpte en. Tihi. Den tryckte jag i mig nu, framför Rush Hour 3. Usch vilka dåliga filmer det finns nuförtiden. Nu har det börjat någon Ninjafilm. Jag säger då det. 

Och så var det dedär med gårdagen. Jo, men visst serru. Svensson hade en karatefylla deluxe. Nu förstår jag mycket väl att det inte är något som många i min familj vill läsa. MEN, så var det iallafall. Det är nästan så att jag undrar om jag fick någonting i någon drink, för det var helt sjukt. Men, sådan tur var, hade jag min kära kusin Helmer med vänner och jag var i trygga händer. Nu låter det ju som att jag i princip ramlade och spydde och hela altet inne på klubben. Nää, höjden av dumhet som jag kom upp i den kvällen var väl att lägga mig i 50cm snö och göra en snöängel, när jag kom hem. SÅ det var absolut inte så illa som det låter. Men det var ganska obehagligt. Tänk er Bambi på hal is, utan is. Och så tänker ni Bambi på hal is, när det faktiskt är is. Så tänker ni Bambi på hal is, med klackar. Och så tänker ni Bambi på hal is med klackar och lite alkohol i kroppen. DÄR, har vi kombinationen som är helt oslagbar. Väl på Slakthuset, som stället heter (jag vet, helt sjukt namn. Det är nämligen så att området kallas för slakthusområdet och har väl också varit just det, en gång i tiden.) Iallafall, General Knas spelade och det var fett bra, träffade en kompis som jobbar i baren där (kan väl eventuellt vara en av anledningarna till att det kanske blev lite för mycket av det goda, att känna bartendern=billga drinkar.) Summan av kardemumman av detta snurrga inlägg var att det var en bra kväll, med inledning på en barpremiär med Nora och Sofia, för att sedan avslutas med sköna reggae vibes på ”The Slaughterhouse”. Det låter ännu mer brutalt på engelska. Huuuh, läskigt ställe, annorlunda. Sköna Vibeeez iallafall! 

Idag var jag såklart helt död när jag skulle till jobbet, möts av kaos och mer eller mindre tom bar. Så var det dedär med alkohol dagen efter. Inte jätteskoj att ställa sig och fixa Irish coffee. Mmmm, du ljuva whiskydoft. Det gick iallafall bra, det var full rulle och trivs superbra i baren, blir mer och mer bekväm med det och det känns som att jag börjar hitta mitt sätt att jobba på. Det bästa är när någon kommer och säger ”Jag vill ha en söt drink, gör vad du vill, jag litar på dig, du ser ut att ha koll på ditt jobb” -”eeeh, mmm, är du säker på det? jamen sött, jo, men vi kör väl lite på frihand då…..” Improvisera. Thats ma thääääng!

Somsagt, snurrigt inlägg. Men, klockan är 02, lördag natt och jag har just tryckt i mig en kebabtallrik. Så sjukt gott. Nu ska jag sova! 

Bild

 

Hakuna Matata

Peace. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s