Så mycket bättre.

Med risk för att låta lite äldre än vad jag är, men fysören vilken underbar version Pugh Rogefeldt gjorde av Darins ”Money for nothing”-låt i ”Så mycket bättre”. En reggae version, helt underbar. Ja, ni förstår ju själva att jag kollar alltså på det programmet och jag är helt fast. Tycker bara att det är så bra! Vilka personligheter!

Pugh Rogefeldt – Money for Nothing

Det var längesen jag hade ett program som jag verkligen ville se varje vecka, det har väl varit detta och xfactor. Xfactor är ju dock slut nu och helt rätt tjej som vann, helt sjukt vad Awa är grym, en äkta liten Beyonce alltså. Och alla vet ju att Malcolm B borde vunnit, men somsagt, han är redan en artist, han behövde bara promotas lite i xfactor.

Alltså jag önskar att jag hade någon dold talang, typ som att sjunga så otroligt bra, det är verkligen något som jag vill. Dansa eller sjunga, eller varför inte både och. Dansa ska jag börja med i vår. Det är något som är säkert!

Nu ska jag snart börja jobba igen. Jobbjobbjobb.

Bild

Sommardag ute på Dalarö. Det ändå med vintern som jag inte tycker så där jättemycket om är det faktum att jag för tillfället är lika vit som linnet på bilden ovan. Annars tycker jag att både vintern, våren, sommaren och hösten har son charm.

Tack för mig!

Hakuna Matata

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s