Vad är väl en natt med sömn…

20121210-071138.jpg

…Den kan ju vara dötrist och urtråkigt, samt alldeles alldeles underbar. Dock verkar min hjärna ha bestämt sig för att sömn är väldigt överskattat. ”Va ska man göra!” (med brytning). Min hjärna har hela natten haft den här baren i huvudet. Hela natten har det kommit gäster som vägrar gå, som beställer och jag blir aldrig klar. Så vaknar jag och inser att jag inte står och häller upp Staropramen, utan faktiskt ligger i min säng och vill inget hellre än att sluta tänka på Staropramen. Ingen lycka med det heller. Och så ringde klockan. Jahopp, det var den natten. Har inte vart uppe såhär tidigt på länge. Ska ut till Bromma idag under dagen på kurs, sedan i kväll blir det middag med servis-personalen! Ska bli mycket trevligt, dock hade jag hoppats på att de ofta mörka ringarna under ögonen nu inte hade en svart ton. MEn hallå, levande lik.

Nä, jag är inte bitter. Vad ska man göra liksom, vill inte min hjärna att jag ska sova och vara utvilad, näe, då finns det liksom inte så mycket jag kan göra. SUCK IT UP bara. Thats life.

Just i detta skede är jag tacksam för två saker, Kaffe och Concealer.

Självklart är det bara just dehär kommande fem minuterna innan jag fått i mig kaffet och lagt på concealern. Sedan kommer jag vara tacksam för mycket mycket mer saker. Jag är ju inte den som är den liksom.

Nu blir det lite julmusik och strax ska jag ut och pulsa i snön, fram till the tunnelbanana.

Hakuna Matata

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s