Det med det.

Jahopp. Då vart det ett tagsedan jag skrev igen. Det går lite upp och ner detdär. 

I måndags var jag på sälj- och service, mycket trevligt och lärorikt måste jag säga. Vi var på Hotel Mornington i Bromma, kul att se det hotellet med. Efter kursen hade vi möte med servis-personalen på Hotel Marriot, kombinerat möte, studiebesök och middag. Mycket trevligt, skrattade så jag fick ont i magen, samt åt världens godaste hamburgare. I tisdags var jag ledig. Eller ja, ledig och ledig. Tvätta, städa, köpa julklappar, träna. Mm, det var den lediga dagen det. Men jag dansade på kvällen, Fuego. JAG MÅSTE MÅSTE MÅSTE börja, om jag så ska ta lån så måste jag börja dansa på riktigt, det är så otroligt skoj och det ger mig så mycket energi och glädje. Åh, vad det är roligt! Nyårslöfte: Börja dansa. Dansa så in i heeeeee**ete. Det ska jag göra. 

Jobb igår, jobb idag, jobb imon. LEDIG HELG. Wohooo vad nice, jobbat två fulla helger på raken och det ska bli sååååånice. Sedan är det jobb måndag, julbord med jobbet tisdag, jobb onsdag och torsdag och SEDAN FREDAG; HEM, ljuva hem! Falkenberg, familj, vänner! Åh vad jag längtar! Ska bli så härligt.

Annars dååå, vad händer. Somsagt, jobb, jobb, jobb. Ska försöka dra mig till stan lite tidigare och leta lite mer klappar, men det är ju så svåååårt! Fantasin är inte den bästa må jag säga! 

Jahopp, då vart det dags för en jobbdag. 11.30-22. HELA DAGEN. Ska bli härligt efter en sisådär 4h sömn. 

mmmmmm..

Bild

Hakuna Matata

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s