Truth and nothing but the truth!

Jag blir så förbannad. Och trött. Vad är det för fel på människor som inte kan låta bli att inte säga sanningen. Varför vill man medvetet vara elak mot en annan person. jag förstår inte det. Säg inte något som du inte menar. Aldrig någonsin. Om du vet att något aldrig kommer hända, SÄG DÅ FÖRIHELVETE inte det. Det är bara att spela. Men grattis, du/ni är otroligt bra på det. Players. Det är det som kallas players. Sen kan man väl diskutera det hära huruvida blåögd man är. Förvisso är jag blåögd, men även blåögd på så sätt att jag tror gott om alla människor, jag litar på människor. Sedan när är det en dålig egenskap? Jag har fått klart för mig ett ex antal gånger de senaste åren att det är en otroligt dålig egenskap. Godtrogen, ser något bra i alla människor, empatisk. Det är tydligen fel i dessa tider.

Helgen har varit fantastiskt bra, pepparkaksbak, fina människor, utgång, pizza och skratt i massor. Behövde verkligen en helhelg LEDIG, med skratt och galenskaper. Perfekt, helt enkelt. Cooook bra bre! Haha, kan inte annat än säga att vi är mer eller mindre, ja, bäst. Så enkelt är det. Jag har så fina vänner. Som låter mig vara mig, knasig, flummig, de tycker om att umgås med mig ändå. Det är så inihelvetes skönt att det finns NÅGRA människor som inte har för avsikt att såra en, som inte dömer dig för din musiksmak, som inte kollar snett för att jag har långa ben, som inte kollar snett på mig för att jag alltid smilar och ler. (Jag vet, detta är inte jag och jag hatar att skriva det, men jag försöker bara peppa mig själv. Omvänd psykologi, typ. ) Som inte dömer min konstiga humor, som bara accepterar mig för den jag är. Ni är underbara och jag är evigt tacksam!

SNART, snart, snaaaaaaart, kommer jag hem till mina fina nere i söder. Längtar och räknar dagar/timmar tills fredag då jag ska flyga neråt.

BildBildBildBildBild

Lite bilder från lördagens galenskaper!

Hakuna Matata.

Peace.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s