Julbord+Starstruck

Alltså jag svär, walla, jag flirtade med ”Jorge” igår. Ni vet svärmorsdröm-latinon i ”Snabba Cash”. Hans namn är Matias Varela och är en vacker man med galna ögon!

Vi var på julbord igår med jobbet, på Olearys. Vi började med bowling och sedan mat. Alla som känner mig vet ju att jag är en dessert-människa. Men jag var så mätt att jag kunde knappt få i mig något alls. Haha, då är det illa. Men gud vad gott det är med julmat. Potatisgratäng, skinka, köttbullar, lax, ägg, ostar – omnommnommnomm!

Men det var mycket, mycket trevligt. Mycket skratt! Efter Olearys drog vi till ett ställe som heter Storstad.

Rakt innanför dörren möter man ett par stora bruna ögon och ett leende. Jag dog lite. Dock satt han och pratade med en tjej, men, vi utbytte blickar och han höjde sitt glas emot mig och skålade. Han är mycket mycket fager! Vad jobbigt det skulle vara om han skulle av okänd anledning läsa detta och tänka, jag var fan inte på Storstad igår. Haha. Men i vartfall så var det en man som var en exakt kopia och mycket snygg!

BildBildBild

BildBild

Så, det var en mycket trevlig kväll, trött idag, men det var värt det. Nu ska jag snart iväg och jobba, sedan bara en dag kvar och sedan ÅKER JAG HEM. MAMA IM COMING HOME! Längtar så att jag dör!

ONE LOVE

Hakuna Matata

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s