Spoiled little brat!

På lite bättre humör idag. Började dagen med en löprunda. Även om jag vaknade och tänkte att jag gärna kunde somna om och vakna om några månader. Hoppade upp ur sängen, lätt och ledigt, slängde på mig träningskläder plus mössa och tjocktröja. Under de här minuterna fick jag också en smärre chock. Snö? Vitt? Haha, jasså, där ser man. Det var en överraskning. På med lurarna och det var bara att slira ut. Blev bara en kortrunda, men tillräckligt för att jag skulle vara skakis och illamående efteråt. Nu början den känslan dock försvinna och det känns bara skönt att ha gjort det. 

Det är dags för mig att ta tag i livet. Har börjat planera min semester, nästa vinter. Dags att bli vuxen. Planera för ett år framåt och så. Haha, nää, sanningen är den att eftersom min ekonomi är nästintill obefintlig (kommer-inte-ha-råd-med-tunnelbanekort-obefintlig) så får jag se fram emot att ha fem vckor betald semester efter Augusti. Sååå, då ska jag åka till Afrika. Jobba med ”The big 5” och leva Hakuna Matata, som bara den. Så får det bli. Om ett år.

Det må låta konstigt, men även om det är ett år framåt, så har jag något att se fram emot. Just nu finns det inget speciellt att se fram emot. För att överhuvudtaget motivera mig att gå upp ur sängen, MÅSTE jag ha en morot. Just nu är jag så omotiverad till allt.

Självklart sitter jag och förbannar mig för att jag sitter här och ”mår dåligt”. Det finns förfan folk som har det så mycket värre. Vem är jag att klaga. ”Håll käften din lilla bortskämda snorunge”. Och hör sen! 

Tänker på min pappa som ska börja på strålningen i morgon. 35 intensiva dagar, med uppehåll på helgerna. Jag vet att han kommer kicka skiten ur dendär förbannade cancern. Samtidigt som det är skönt att de på allvar efter två cellgiftsbehandlingar ska börja med strålningen, så är det ju verkligen nu det kommer bli som tuffast för honom. Det sätter också sina spår i oss, närmsta familjen. Obehagskänsla, undermedvetet går man runt och är nere, men vet inte riktigt varför. Splittrad. 

Kolla denna videon. Den säger otroligt mycket, ta till er. Bästa monologen jag hört. 

Nu ska jag jobba. 

Hakuna Matata

ONE LOVE

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s