Mrs Mailgirl

Strålande sol, minus 7-10 grader, snö. Underbart vackert ute. Tänkte att jag skulle ta mig veckans tredje, TREDJE, löprunda. 

OCH, och, och, och, OOOOOOCH! Vet ni vad, jag är så jävla glad. Jag har bokat en ragga/dancehall kurs med start vecka 6. Jag är sååååååå glad! För er som inte vet, ragga/dancehall påminner om hiphop, fast till snabbare musik och mer ”skaka rumpa”. Ska bli såååååå roligt. Det som är bra är att jag slipper fixa Friskis kort, får gratis gymkort genom jobbet -Tack- och så ska jag dansa, samt att jag kan springa utomhus. SÅ, 2013, detta kommer bli mitt år. Fyfaaan, vad jag är taggad!

Vill börja nuuu!

Igår hade jag mycket trevligt sällskap på jobbet, en vän från Vapiano tittade förbi och snackade lite, även Malin och en kompis till henne. Mycket trevligt med sällskap i baren! Jobbet går bra och det är roligt. Lär mig något nytt varje dag! 

Kan inte låta bli att ibland, IBLAND, sakna posten lite. Jag menar frisk luft, motion, musik och hur mycket tid som helst för sig själv att fundera över livet och dess möjligheter. Sen kan behöver jag ju inte nämna de dagar med ihållande spöregn, blåst, storm, snöstorm. Ja, ni fattar själva. Men även det, mina vänner, hade sin charm. Tillbaka blick: 

BildBild

 

The glorious days as a ”mailgirl”. 

Nu är det strax dags för en springtur i snön! 

ONE LOVE

HAKUNA MATATA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s