Forever young.

”Let’s dance in style, let’s dance for a while, heaven can wait, we’re only watching the skies, hoping for the best, but expecting the worst, are you gonna drop the bomb or not?”

Bild

Måndag, för många en jobbig dag. Jag har som vanligt sovmorgon alla dagar, vilket är ganska nice, dock försvinner dagarna fruktansvärt fort. Måndag för mig, kunde lika gärna varit torsdag, eller for all I know lördag. Har ingen som helst dagsuppfattning. MEN, det som är bra är att i morgon är det dags för DANS! That’s right bitches. Imorgon är det på allvar och jag kommer ge 110%. Igår var jag på en Hiphop/Ragga klass (de hade öppet hus på skolan hela förra veckan) och jag har bestämt att jag ska, om det finns plats, anmäla mig till den kursen med. Folk lägger pengar på kläder, resor, gym, klockor, ja diverse saker som gör dem lyckliga, JAG tänker lägga ner de pengarna på dans. Jag får sådan energi av det, man blir glad i hela kroppen. Och nu är det inte Friskis-danspass jag snackar om, nu är det faktiskt på en dansskola. Och inriktat på just den musiken som man vill. I mitt fall hiphop och dancehall. Ska kolla med dem i morgon om det finns möjlighet att få plats på söndagens kurs. 

Let’s face it, jag kommer ändå att jobba sent varje lördag, vilket betyder att det inte kommer att bli några direkta bakfulla söndagar och om jag ska dansa kommer jag ha ytterligare en anledning att inte gå ut efter jobbet! Nu låter det som att jag alltid vill gå ut och dricka, nää, så är det inte, men den enda chansen att träffa mina vänner på helgerna (eftersom jag jobbar kvällar) är att träffa dem ute efter jobbet. Och jag måste ju kunna ha något socialt liv, man kan ju bli knäpp för mindre saker. 

Nu ska jag snart dra till gymmet för en halvtimme på löpbandet. Idag ger jag upp tanken på att springa ute, det snöar, är galet kallt och halt ute. Jag sprang i lördags, den långa rundan på 7km, i 10cm slask. Rundan blev helt plötsligt dubbelt så jobbig. Så idag ska jag utnyttja mitt gymkort på jobbet. 

Igår var jag och Emelie på bio och käkade tapas, har inte träffats på ett halvår och då bor vi i samma stad. Liiiiiiiite illa, men det var väldigt mysigt iallafall. Käkade på Medis kök och bar, sjukt mysigt ställe. God mat och vad är det för musik som kommer ur högtalarna? Jo, just det, reggae, hiphop. Nöjd! 

Nähe, dags att tagga gym, pumpa musik och på med träningskläder. Sen väntar ett jobbpass. 

Hakuna Matata 

One Love

Annonser

En tanke på “Forever young.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s