Nerd.

”Ställ in ditt sikte på nåt positivt, för något ryggbitande har vi ingen tid. Jo, jag ser dom, men jag bara väljer att se förbi, kan inte låta dom stjäla min energi, nä, om nån vill hålla ner dig och se dig vissna, använd deras hat som en gnista, för vi växer upp med ljuset, kommer ifrån det dunkla, det är klart att dom vill se vår skuta sjunka. Jag ser dom inte på min radar, så det spelar ingen roll hur många troll som hatar, jag bara ser aldrig tillbaka, nä, nån guldgrävarvän kommer jag aldrig sakna. Nej, en god vän går först, dom finns vid din sida när sommar blir höst, skin över dom, låt dom växa, har inget hat i bröst…”  

Summan av kardemumman: ”Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma”

Kapten Röd. 

Sådär, som ni fattat är jag lite av en nörd när det gäller att lyssna på texter. Jag älskar musik, men exakt vad är musiken utan text? Utan en meningsfull text är musik ingenting. Iallafall inte för mig.

Jahopp, vad händer då. Jag sitter framför TVn och stretchar, väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan dra till gymmet och springa några kilometer igen. Det är bara att ge sig fan på det. Dansen medför att man måste vara rörlig och ha bra kondition. Och det är taget. Utan tvekan. Är glad att jag började springa för en månad sedan och faktiskt sprungit tre gånger i veckan sedan dess. Eller faktiskt 1,5 månad nu.

20130213-103756.jpg

The Voice Streetdance school. Yepp, där hittar ni mig på mina enda lediga kvällar i veckan. Och jag är så nöjd. Jag längtar till söndag och tisdag. Fast först längtar jag till LÖRDAG, för på lördag kommer ingen mindre än KY-MANI MARLEY till Estocholmo. Det blir en kväll med jamaicanskt tema, det vill säga jerked chicken, red stripe, rom, till musik som dancehall och reggae. Kommer att lägga upp smaskiga bilder från den kvällen sedan, det vill jag lova!

20130213-103902.jpg

Dancehall, många frågar, vad är dancehall? Svårt att svara på ett annat sätt än att säga att det är fet musik. Jag försöker säga att det påminner om hiphop, fast mycket mer upbeat, snabbare, brukar säga att ”Sean Paul”-musik är lite åt det hållet. Men när folk inte ens vet vem Sean Paul är brukar jag ge upp och fråga mig själv varför jag umgås med dessa människor. (Skämt åsido). Här kommer är den låten vi jobbade på igår:

ONE LOVE

Hakuna Matata

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s