Valentines day, my ASS.

”Find light in the beautiful sea, I choose to be happy, you and I, you and I, we’re like diamonds in the sky. You’re a shooting star I see, a vision of ecstasy, when you hold me, I’m alive, we’re like diamonds in the sky”

Bild

Då vart det dags för dagen som jag högaktigt hatar. Det är inte mycket jag hatar, jag är ingen hatisk person, men denna skitdagen ger jag inte mycket för. Alla snuttiplutt-gulligull-snuttisar, hur skulle det vara att uppskatta varann lite varje dag om året istället? JO, men visst, det är ju så mycket kärlek i luften denna dagen. Passa på att vara lycklig idag, i morgon kommer din pojkvän eller flickvän förmodligen gå ut och ragga på någon annan. Jag må ha en skev bild av så kallade relationer och jag kommer att ha det tills någon bevisar motsatsen för mig personligen, så är det bara. Kalla mig bitter eller vadfan du vill, I don¨t give a fuck. 

Så, nu när jag spytt lite galla över denna kärleksfulla, fantastiska, extraordinära dag.

Igår var jag en sväng på gymmet. Det blev 7km på löpbandet, på 33min ärlikamed mycket nöjd, sedan stretchade jag i 20min, sedan var det dags att jobba. Fick räcka med löpningen. 

Idag får jag nog ha en vilodag, sprang lördag, dansade söndag, sprang och gymmade måndag, dansade tisdag och sprang igår. Förtjänt av att bara ligga i soffan tills jag ska jobba idag. Men jag är redan uttråkad. Dessutom väntar jag på en snickare. Som inte har nyckel, som skulle komma runt tio, for all I know, kan komma när som helst (om han ens kommer), vilket betyder att jag inte kan exempelvis hoppa in i duschen, dra hemifrån, kul. Bara för att jag vet att jag inte kan dra hemifrån, vill jag ännu mer hemifrån. 

Tjurskallig och barnslig som jag är. 

Bild

 

Nu vill jag ha vår. 

ONE LOVE

HAKUNA MATATA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s