Ky-mani Marley

JAG HAR KRAMAT EN MARLEY. JAG HAR KRAMAT EN MARLEY. Jag är så lycklig, jag fattar inte. Helt knas. För det flrsta var det en fet spelning och för det andra fick vi komma backstage. Jag vet inte hur det gick till. Jag stod och hängde med Jonas och helt plötsligt så kommer det en snubbe och bara pekar på Jonas och mig och ber oss följa med. Vi bara jaha… ja, vi gick ner bakom scenen och kommer in i ett litet rum och där stod han. (Självklart en del annat folk också, men jag såg bara honom). Ky-mani Marley. Jag får sådant adrenalin i hela kroppen när jag tänker på det. Lyckorus.

Bild

Bild

Bild

Vilken kväll. Helt oslagbar. Och så bra musik efter spelningen också, bara dancehall, reggae. Det var så bra. Dansade konstant, sköna människor. Åååååhh så bra det var!

Det är så kul att kunna gå ut och dansa. DANSA, till bra musik. Dvs inte dunkande jäkla house, där alla ”svennar” hoppar upp och ner och vevar med armarna. För att citera en kollega på jobbet ”Vad kallar man dem som dansar på krogen i Sverige?” – ”Turister”. Man dansar inte på krogen i Sverige. Man hoppar upp och ner och skriker i otakt till musiken, eventuellt svänger man upp armarna i luften och vevar lite med, man kanske, om man är riktigt skillad, kör ett hypat steg från en gammal bugg-kurs. Men jag har inga fördomar. Närå. Jag påstår inte att det är fel, jag säger bara att det borde inte kallas dansa. Och tycker man att det är kul, så är det absolut helt och 100% fine med mig, men jag tänker inte göra det själv! Simple as that!

Somsagt, sjukt bra helg. Spontanare från Jonas, en nyfunnen vän från Falkenberg, skrev fredag kväll att ”jag kommer upp imon och hänger på till Ky-mani med dig och Mathilda”. Varpå jag svarar, sweeet, du kan slagga på min soffa. Spontana människor är dom bästa. Skööönt häng här lördag innan spelningen, jag, Mathilda o Jonas, Red Stripe och Jamaican rum. Som bara fortsatte att vara awesome, kom till Nalen, träffade massa folk, såg en av de största på scenen, dansade ”rumpan av mig”, kom backstage och fick KRAMA en av de största!

Igår var det dags för en danslektion igen. Hiphop/ragga, helt sjukt skoj, svårt, men skoj. Kom in i koreografin ganska fort, man slutar alltid lektionerna med att halva gruppen dansar och halva tittar på, då får jag sån jäkla prestationsångest och tappar bort mig haha. Men det är en träningssak, läraren sa det med sen när jag pratade lite med honom efteråt, att det är så för alla i början. Det kommer. Jag menar jag har ju trots allt bara dansat två lektioner! Vad ska man begära!

Nu vart det måndag igen och jag ska springa iväg till gymmet för att ta en vända innan jobbet! Det går bra nu, det går bra nu!

Här har vi låten vi dansade till igår och det är lite annorlunda från den andra låten. Detta är lite mer smooth. Mer ragga än hiphop. Sjukt go låt!

Hakuna Matata

ONE LOVE!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s