KINGSIZEGALAN, total eufori.

Jag lever kvar i min bubbla. Gårdagen på Kingsizegalan var galet bra. Jag fick chansen att uttrycka i faktiska ord till några av de absolut bästa svenska artisterna inom hiphop/reggae hur mycket jag gillar deras musik. Fick chansen att  säga face to face till Björn (Kapten Röd) hur mycket hans texter betyder för mig. Jag är så glad! Fick även träffa Million Stylez, som var en av de första som jag började lyssna på inom dancehall/reggae. Han känner även en vän från Costa Rica, så det var roligt! Fick gratta Aki och Jacco till alla priser, fick träffa Mange Schmidt, Timbuktu, Jeepstarr, ja, men helt enkelt eliten inom svensk hiphop/reggae. Och den har aldrig varit så bra som idag. Helt sjukt.

IMG_5094

Million Stylez, bless

IMG_5093

Lars på Bas, Sally, Jeepstarr, Kapten Röd. Bless. 

IMG_5092

Aki, bless.

IMG_5090

Labababa, Labyrint. Bästa! 

IMG_5091

Aki ft Kapten Röd van pris med sin låt ”När solen går ner” med all rätt. 

IMG_5082

Vi dansade natten lång och minglade gärnet på Kingsizegalan 2013. Så galet bra kväll. Får ju inte glömma att jag hade med mig Pablo också. Så tackar och bugar och bock och lyfter på hatten och niger och… jaaa, GRYM KVÄLL, TACK ALLA!

Dessutom hade jag dancehall klass precis innan galan och det var så sjukt roligt, och sedan dansade jag ytterligare hela natten, mina ben är helt stumma. Tänkte jag skulle dra mig till gymmet och springa några km nu. Ganska nöjd med måndagens löpning, 7km på 35 minuter. Det ni.

Nu ska jag hoppa i träningskläderna.

Tjoheeej!

HAKUNA MATATA

ONE LOVE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s