The one with nothing.

”Det här är landet Sverige, kalla det världens mitt, lite av varje, aldrig svart på vitt. Aldrig rent ut sagt, ofta möjligen så, som alla andra fastän bättre endå. Det här är världssamvete, neutralitet, vi har inte gjort något, nästan ingen vet. Det här är vänligt snällt, fejad fasad, det här är hyckleri så till den milda grad.” – Svenska Akademin

Bild

Panama, Bocas del Toro, 2011. 

Jaha, då var det ett tag sedan jag skrev igen. Det händer inte så mycket, jobbar mesta hela tiden, dansar, springer, gymmar. Igår sprang jag 7,5km utomhus, så underbart vårväder. Hade nog kunnat springa hur länge som helst igår. Underbart att springa ute istället för på löpbandet! 

Idag är jag ledig, tyvärr är det sportlov, så ingen dans idag. Det blir nog en långpromenad med kameran, någon lunch/afternoon-tea-date. Sedan blir det nog en myskväll med Mathilda och Alex. 

Har börjat fundera på sommaren, har en del planer, men inga som jag dessvärre kan avslöja, ännu. Behöver bara få lite mer kött på benen. Men jag vet att, om det blir som jag vill, kommer det att bli galet bra. Håll tummarna för mig!

Nu ska jag ta mig i kragen och försöka släppa ”Hem till gården” som förövrigt har blivit en del av min morgon. Man vet att man har gått för långt, när man fastnar framför det programmet. Det har gått på teve så länge jag minns. När man var liten, var hemma och var sjuk, gick det också på teve. Stenåldersprogram. 

HAKUNA MATATA

ONE LOVE! 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s