Run Forest, run!

”We need to take it back in time,
When music made us all UNITE!
And it wasn’t low blows, and video hoes,
Am I the only one gettin’… tired?
Why is everybody so obsessed?
Money can’t buy us happiness.
Can we all slow down and enjoy right now?
Guaranteed we’ll be feelin’
All right.”

Bild

Bild

Jahopp, då har det gått ytterligare en vecka. Dagarna gå så galet fort, man hinner ju inte tänka. Mina veckor består av onsdag och söndag, typ. Har väl mer eller mindre inte så mycket till liv, jobbar drygt heltid, tränar, sover (när min kropp känner för det) och äter emellanåt. Jag antar att det är det som heter ”att bli vuxen”.

Har vart ute på en skön löp-runda nu, känns bra att konditionen börjar hitta tillbaka. Springer 7,5km och är inte ens andfådd när jag är tillbaka, lite halvseg i benen och lite svettig bara. Känns bra.

Jo, en liten notering från en löpare: Jag vet att alla ni mammor där ute vill ut att promenera med era barnvagnar i detta underbara väder (jag vill också njuta av vädret), jag förstår att ni inte vill smutsa ner era dyra skor i slasket på marken (trot eller ej, mina billiga löparskor vill jag inte heller smutsa/skvätta/blöta ner), jag förstår också att era barn är det viktigaste i ert liv (trot eller ej, så är just denna löprunda för tillfället det viktigaste i mitt liv), jag visar er respekt, om ni visar mig respekt. Och med det menar jag det nog är bäst får oss bägge att vi kan liksom förstå att jag också är en människa, som helst inte vill springa ner i ett blött dike, bara för att du och dina andra tre mamma-kompisar-med-barnvagn går på bredden och låtsas att ni inte ser mig, eller kör ”ser-du-inte-att-vi-går-här-blicken” JOO JAG SER ATT NI GÅR HÄR, SER NI ATT JA SPRINGER HÄR? ÄR JAG OSYNLIG? Näää, vet ni vad, jag är 1,80 lång med 1,50 långa ben, JAG ÄR INTE OSYNLIG, with all do respect. Men, för all del, nästa gång ska jag springa självmant i vattenpölen och hoppa lite extra, då kanske ni kan respektera löpare. Vi är ju trots allt på samma väg av en anledning. Dessutom är det ingen privatägd väg utan en väldigt populär motionsslinga. NEJ, jag har ingenting emot barn. Det är ju knappast barnens fel att föräldrarna är efterblivna. Så, det var det. En liten parantes bara.

Vad händer mer då, jo jag var på STAD-kurs i onsdags. Det är en kurs om Ansvarsfull alkoholservering, en kurs i två delar som handlar om just det. Alkoholservering, dvs alkohollagen, narkotika-polisen var där och pratade om droger osv. Det var väldigt intressant. Hade kunnat sitta flera dagar och bara lyssna på olika föreläsare. Nästa del av kursen är på onsdag! Har en väldigt rolig vecka framför mig, ser jag fram emot!

Nu blir det strax att springa iväg till jööbbbet!

HAKUNA MATATA

ONE LOVE ppl

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s