Fuck en svensk tiger.

Först, vill jag att ni lyssna på denna:

Titta, lyssna, tänk. 

Så. Det var väldigt längesen jag skrev nu. Det är väl ärligt talat för att det inte händer så mycket här. Jag tränar och jobbar. Dansar, gymmar, springer, går på Friskis-danspass. Missförstå mig rätt, men det är en sjukt bra egoboost att gå på Friskis-passen nu efter man har dansat ett tag. För att det är så himla lätta kombinationer (om man jämför med de ”riktiga” danslektionerna). Det är just vad jag behöver, för att våga släppa loss och visa att jag kan. Inte vara rädd för att göra fel. Att våga släppa spärren ”vem tror du att du är” ”de har dansat mycket längre, jag kan inte”. Jag ska aldrig mera i mitt liv säga, ”jag kan inte”. Ingen borde göra det. För att citera min barndoms stora kärlek, Gunde Svan, ”Ingenting är omöjligt”. 

FÖR JAG VILL, SÅ JAG KAN. 

Så allting går bra, jag har bestämt mig för att verkligen satsa på mig själv, gå min väg, göra vad jag tycker är roligt, göra det jag mår bra av. Träna, komma i den formen jag alltid velat vara, känna att jag är nöjd med mig själv. Jag är på god väg. Lägger ner all min energi på mig själv. Må låta egotrippat, men fuck it, jag har spenderat hela mitt liv åt att tänka på vad andra tycker, hur andra bedömer mig, levt för att alltid tillfredställa folk runt omkring mig. Det kommer alltid finnas folk som ogillar mig, hur bra jag än är, hur mycket jag än försöker, så kommer det ändå finnas folk som ser ner på mig, som inte tycker om mig. Så, varför kämpa för att de personerna ska ändra åsikt, när jag har alla personer jag behöver i min närhet.- De allra närmsta, familjen, är lite för långt borta, men det spelar ingen roll. Det är det ändå som betyder något, så alla vänner, ni vet vilka ni är, ta åt er, ni är bäst i hela världen och jag älskar er för att ni är dem ni är och för att ni finns vid min sida.

Just nu sitter jag på min bakgård i linne och solar. När det kommer en liten vindpust blir det lite kallt, men solen värmer. VÄRMER. Fåglarna kvittrar och mina fräknar på näsan börjar titta fram. Det är denhär tiden på året som jag faktiskt älskar mina fräknar på näsan. De försvinner snart  och ersätts med en mörkare hudton. JAG LÄNGTAR. Snart är det sommar. Våren är på god väg, påsken är till helgen. Ska spendera hela helgen med jobb, men det gör mig inte så mycket. Jag jobbar in lite röda dagar, så att jag snart kan åka hem igen och hälsa på! Nästa gång jag kommer hem till Falkenberg, då blir det dopp i havet, oavsätt gradantal. Det är ett löfte, så lägg det på minnet! Bild

ONE LOVE 

HAKUNA MATATA

PURA VIDA 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s