Trauma for life.

Alltså. Jag var ute en sväng efter jobbet igår. Jonas, Alex och Carlos kom till jobbet och höll mig sällskap, vilket såklart resulterade i att vi drog ut. Vi tänkte gått till Vardagsrummet, men vi hade inte hamnat på listan av  någon anledning (vi hade skrivit upp oss), men iallafall så hamnade vi på Soap bar. 
Folk är sådana svin. Alltså vi hade skoj ÅT alla andra. Jag kom dit i min keps, basic linne och mina baggy-jeans. Snea blickar från ”fina flickor”, snacka om att inte smälta in i mängden. Och musiken ska vi inte ens prata om. 
YOU LAUGH AT ME CAUSE I’M DIFFERENT, but you know what –
I LAUGH AT YOU even harder, CAUSE YOU’RE ALL THE SAME!
Må vara lite kliché, men det ligger lite i det. Jag är inte som alla andra och det är inget jag varken försöker eller vill vara. 
Iallafall, vi hade roligt iallafall, för måste säga att vad man n tycker om resten så ÄR det underhållande att kolla på folk. Alltså. Ja, jag finner inga ord. Armbågar i ansiktet. Uppenbarligen fortsätter jag att vara osynlig, även för folk som är betydligt mycket kortare än mig. JAG ÄR INTE GENOMSKINLIG. Ni ska se vad som händer om man ställer sig stadigt och vägrar flytta på sig. Inte populärt. Men skoj. Det är verkligen helt sjukt vad folk beter sig. Vi hade roligt på deras bekostnad. Vi praktiserade även skillnaden på ”svenne-krog-dans” och dans. Alltså att komma in på en sådan krog, nykter, är precis som en kompis sa, som att man är en forskare som undersöker folks beteende, man ser allting ur ett helt annat perspektiv. Och man lägger märke till alla orytmiska människor som inte ens kan hoppa i takt till musiken. Alltså, jag menar inte att dom inte borde dansa, det enda jag säger är att det ser så sjukt roligt ut. Någonting som jag antagligen inte hade analyserat lika väl om jag kommit dit och vart full. Det ser roligt ut. Självklart är det viktigast att ha roligt och det unnar jag verkligen alla. Det är klart som bara den att man ska ge gärnet och släppa loss. Det gör jag med och bara gud vet hur jag ser ut (och inte ens han, då jag tar för givet att denne mytomspunne man icke existerar). 
 
Nä men kort sagt, mer RYTM åt Stockholms krogar. 
 
Bild
 
Tack för mig, write ya’ll later.
 
HAKUNA MATATA
ONE LOVE
PURA VIDA
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s