Update.

Ja men nu gott folk var det alldeles för längesedan jag skrev här. Jag kollar på min gamla blogg och även denna nya ibland och tänker att det är så sjukt kul att läsa i efterhand, så jag SKA försöka att bli bättre på det. Jag behöver bara lite inspiration. Jag har så mycket inspiration i min vardag nu förtiden att jag liksom inte får ner det i text. Det har ju hänt så mycket sedan sist, sedan jag flyttade till Göteborg har allting bara fallit på plats.

Allting, jag kommer verkligen inte ihåg senast jag mådde såhär bra. Folk frågar mig om Stockholm, men jag har lite svårt att svara på frågan. Jag skulle aldrig byta ut tiden i Stockholm, den gav mig så mycket, vänskap, erfarenheter osv.. Samtidigt skulle jag inte flytta tillbaka, när jag tänker på Stockholm ser jag bara svart. Visst jag hade så mycket roligt, men överlag kändes det svart, ensamt. Dels att varje gång familjen ringde mig under ett års tid så var det bara negativa nyheter, känslan av att träffa fel människor, lita på fel människor, vara naiv, känslan av att allting kostade en förmögenhet, att hyran nästan var uppe i 7000:- på slutet. Att jag inte fick bo kvar (vilket jag egentligen inte ville heller). Allting känns bara väldigt svart när jag tänker tillbaka. Nåja, jag hade galet många roliga dagar/kvällar/nätter också, det är inte att utelämna. Framförallt fina människor som för alltid kommer finnas i mitt liv.

Så, men vad händer nu då?

Funny story: Jag är på info-mötet innan nya jobbet öppnar här i Göteborg. Jag ser en person som sticker ut ur mängden och tänker tyst för mig själv, ”whaaaa!! who the hell is that guy”. Numera kallad min pojkvän. He-he-he, det gick bra. Vad jag inte visste då vara att han hade sett mig och tänkt samma sak. Det tog nog någon vecka innan vi jobbade tillsammans första gången, men när vi skakade hand första gången var jag såld. Världens finaste.

BildDet är även så att jag har hunnit med Furuvik Reggaefestival med bästaste Fröken Pihl och jag har en bokad resa till Costa Rica på schemat. Jag är alltså ganska nöjd med mitt beslut om att flytta till Göteborg. Nära familjen är det också och kan hur lätt som helst ta ett tåg hem över en dag om jag vill! Dessutom har jag hunnit iväg en weekend till Scotland och träffat Douglas familj och sett en liten del av Glasgow och även Edinburgh.

Nu blir det gymmet. Har dissat Friskis och nu gett mig in i SATS. Världens bästa gym förövrigt. Så nu ska jag iväg. Det blev en liten uppdatering, ska försöka fortsätta med detta!

PEACE, ONELOVE, HAKUNA MATATA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s