Stockholm, vänner och Stand-up

Jag fick nästan nypa mig i armen när jag klev ut på Stockholms gator. Jag tänkte väl att sommaren i Göteborg vart för bra för att vara sann. Eller? Jag var tvungen att kolla min telefon och…Jaa jag har fortfarande sms från Douglas, jo men det är sant. Men det var ganska olustigt att vara tillbaka, kändes hemma, fast det där mörkret som jag skrev om finns fortfarande.. Men i vilket fall som helst, jag begav mig iväg på tuben med slutdestination Täby C för att fika hemma hos Mathilda. Det visade sig att att en resa som ska ta ca 20min tog 1,5h. Låt mig summera; när man jobbat 11h, gått direkt till bussen, som tar 7h och sovit typ 30min, för att sedan spendera 3-4h på centralen/espresso house, är man inte jättesugen på att ha en positiv inställning till BANARBETE. Suck. Fick gick irritationen över när jag väl träffade Mathilda, världens finaste Mathilda. Vi drog till henne och drack the och käkade kanelbullar. Jättemysigt verkligen! Vi bestämde oss för att åka in till stan o träffa världens bästa Jonas och x-kollegor på Vapiano. Och vad vore väl ett besök på Vapiano utan att äta en bruschetta pizza? Lite som att köpa en chokladkaka och sen inte äta den för att den har en fin förpackning. Thats just stupid. Så vi åt pizza och skrattade. Efter ett tag var det dags att dra till Mornington och hälsa på! Fick träffa några av de gamla kollegorna! Sedan var det raka vägen hem till Nora och Elin. Väl där satt jag och Nora och storlipade som bara vi kan åt programmet ”Spårlöst”. När jag säger storlipade, menar jag verkligen det också. Elins fråga löd: Va, var det så sorgligt? Svar: Nää det var så lyckligt. Inte alls blödiga tjejer. Det blev någon Wallander, sedan sov jag som en prinsessa!
Måndag tog jag en sväng till stan, kollade lite på FATTA manifestationen. Det var väldigt gripande… Bl a Syster Sol och Cleo uppträdde. Riktigt bra. När jag höll på att frysa ihjäl bestämde jag mig för att gå till Mornington och träffa resten av kollegorna, sååå mysigt att träffa dem alla! Saknar dem jättemycket, fina människor! Jag drog efter ett tag, mötte Nora i dörröppningen, då var det bara att byta kläder och ge sig ut på en liten powerwalk. Eller ja, det blev 1 mil. Runt halva söder! Galet skön promenad! Hem, byta om och dra till Mornington igen för att träffa de sista kollegorna. Hade kunnat sitta kvar hela kvällen, men var tvungen att springa ner och möta upp resten inför ”En skam för Sverige”. Det blev thaimat och lite vin, sedan var det dags! Alltså Magnus Betnér är Magnus Betnér, alltid grym, inga konstigheter, sjukt kul att se han live. Jag har överhuvudtaget inte kollat mycket på Soran Ismail innan, men han knäckte alltså! För tung! Det var som vanligt mycket snack om SD och det är ju lika roligt varje gång. Ska försöka återberätta en dialog som Soran hade om incidenten med järnröret.
* Var du ute den kvällen? – Ja
• Var du på Mc Donalds? – Ja
• Vad skulle du göra där? – Köpa nuggets
• Kom några SD killar fram till dig och börjar tjafsa? – Ja
• Politiker? – Ja
• …Som sitter i riksdagen? – Ja
• Som lite senare hotar dig med järnrör? – Ja
• Politiker i riksdagen? – Ja
• Men de finns inte kvar i riksdagen? – Jo
• Men… Väljarstödet måste iallafall gått ner? – Nej, tvärtom
• Har du bevis för händelseförloppet? – Ja
• Jaha, du filmade? – Nä, det gjorde dom

HAHAHA, alltså rätta mig om jag har fel, men hur kan vi ha sådana stolpskott i vår riksdag? SD är Sveriges tredje största parti. Alltså jag blir mörkrädd.

Anyway, en grymt bra föreställning, två genier av såpass hög klass är svårt att hantera. Magmusklerna känns idag. Efter föreställningen drog jag och Nora till bar 54 och tog en öl, sedan promenerade vi hemåt i natten. Upp kvart över 5, springa till tuben, sova på tåget och nu är jag hemma i mitt älskade Göteborg!
Bra och intensiva dagar, men nu längtar jag efter att mysa ner mig i soffan med världens finaste kille.

20131008-100551.jpg

20131008-100643.jpg

20131008-100714.jpg

20131008-100742.jpg

20131008-100813.jpg

HAKUNA MATATA, PEACE, ONE LOVE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s