Wednesday.

Så härligt att vara tillbaka i Göteborg. Pulsen går med ens ner när man sitter på de skumpiga högljudda spårvagnarna. Det var helt klart ett par kanondagar, men det räcker!
Gårdagen spenderade jag på soffan. Med kommissarie Wallander och smågodis. Städade och fixade lite, sedan blev det ett dubbelpass på SATS, en ny grej som hette Champs och även ett Zumba pass. Kändes gött i min galet sega kropp, har inte sovit mycket den senaste veckan.. Börjar kännas nu! Men jag kommer snart ikapp! Senare på kvällen kom min man, det blev film, mys och glass, kan liksom inte bli bättre en sådan regnig tisdag!
Idag jobbade jag till 17, gick till Vallgatan där Douglas jobbar för jag skulle ha mina nycklar. Väl där fastnade jag med Emma o Atosa från jobbet och sedan kom Frida förbi. Så det blev lite kvällsmat/fika innan jag hängde på till Frida o kollade hennes nya lägenhet. På g hem nu och ska fortare än snabbt dyka i sängen. Mycket bra kväll helt enkelt! Har glömt hur nice det är att jobba ”kontorstid”. Man hinner vara så social efter jobbet.
Den gamla goda tiden!

20131009-233642.jpg

20131009-233607.jpg

HAKUNA MATATA, PEACE, ONE LOVE

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s