Lets dance in style, lets dance for a while.

Alltså det finns inget bättre i hela livet. Dansa. Man kommer till dansen efter en helvetes-helg på jobbet, lite sömn och stress. Det tar cirka två minuter innan kroppen bara kopplar bort alla tankar. En timme senare är man som en ny människa. Fylld med ny energi och glädje, trots stress, jobb och för lite sömn.

Här kommer en liten sneakpeak på koreografin vi jobbar på:

IMG_0432Såhär glad blir man. Och svettig.

Somsagt, helgen har vart knaaaaaas bre. Fredag: 14h jobb. Servis på dagen och sedan i baren hela kvällen. Visserligen sjukt roligt att stå i baren, synd att man då bara har jobbat så många timmar innan, för energin på människor tar liksom slut efter x antal timmar. Så kortare pass när man ska ha fokus så långt in på kvällen/natten. Lördag: 12h jobb. Bar hela kvällen och natten. Vi blev rejäääält fuckade alltså det var galet mycket folk och galet mycket drinkar. När klockan äntligen var tre och jag kände att jag såg slutet, får man en rejäl käftsmäll. ”Vi ställer tillbaka klockan nu”. Men vad bra. Då gör vi så. När klockan äntligen blir tre IGEN, får vi gå. Tror ni då att spårvagn och bussar går? Enligt tidtabellen, ja, i verkligheten? not so much. Stod ute en timme, tills jag gav upp, började snacka med några som skulle åt samma håll, så vi delade taxi. Var väl hemma efter 05, somnade runt halv 6 tiden, då det enda jag såg när jag blundade var gäster som hängde över bardisken med sina kort. Söndag: Upp 09.30, jobba 11.30 till 17.00, sedan ÄNTLIGEN dans.

Douglas har varit i Scotland hela helgen på bröllop, så har inte kunnat beklaga mig inför honom. Han som alltid säger att jag är ”sunshine and rainbows” skulle sett mig i gårmorse när jag vaknade. haha, jag blev nästa rädd för min spegelbild. Men men. Ny vecka, nya tag. Snart blir det gymmet, se jobba. Imorgon och onsdag är jag LEDIG. Underbart!

IMG_0325

ONE LOVE, PEACE, HAKUNA MATATA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s