‘Fakkin Fin’

Bästa Labyrint har släppt två nya låtar och de är lika bra som vanligt. 

Här är en som jag fått på hjärnan helt och hållet då andra versen får mig att tänka på Douglas. Lyssna från 1.10, när Dajanko sjunger. Bästaaaaa Labababa gör det igen. 

Annars då. Helgen har som jag nämnt innan bestått av jobb, jobb och jobb. Imorgon är jag äntligen ledig. Men det blir väl fullspäckat schema som vanligt när man är ledig. Men först och främst ska jag städa. Inte direkt något som man orkar göra under jobbdagarna. Har ääääääntligen fått hit min teve och mina vinglas och tydligen en jäääääkla massa saker som jag glömt att jag hade gömt i Malins förråd. Suck, då vart det bara att packa upp och slänga massa saker igen. 

Igår efter jobbet drog jag hem till Malin, tjötade lite och sedan blev det att fylla en stackars taxi med mina påsar och väskor, sedan blev det myskväll hos mig med hemkörning av kebabtallrik och ramlösa i vinglas. Så som vi brukar göra det. mat24.se är att rekommendera. Jag avslutade kvällen i Bergsjön hos min fina. Sååååå, kort update idag, ska sova nu för jag håller på att somna skrivandes. 

PEACE, LOVE, UNITY

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s