Update.

Det var ett bra tag sedan jag skrev här nu. Har inte haft så mycket inspiration till att skriva. Det har hänt mycket de senaste månaderna.
Bland annat har vi varit i Costa Rica med hela familjen, Farbror + familj och Farmor! En helt fantastisk semester med massor av sol, bad och skratt. Härliga äventyr och galenskap! En resa jag aldrig kommer glömma! Tack för alla inblandade, vi är numera en stor familj och har en extended family i Costa Rica. Såå härligt!

Det är också så att Morfar har somnat in, vilket för mig fortfarande är helt ofattbart, även efter begravning och idag exakt på dagen en månad sedan jag fick samtalet. Jag inser att det är att vara fruktansvärt naivt att säga att jag aldrig trodde han skulle dö, för det vet vi ju alla att den dagen kommer, men jag trodde inte han kunde. Jag trodde inte det. I 25, nästan 26 år, har han varit med i mitt liv och hjälpt till att forma mig till den jag är, alltid varit så intresserad, peppande, stöttande med mitt idrottande, idrottsman som han var. En sann motivation till att leva ett hälsosamt liv, undvika att förstöra sin kropp med diverse saker. Han pratade alltid om fred på jorden och ville inget hellre än att se alla folk enade. Han var en sann förebild för mänskligheten. Men även om vi inte kan titta på honom eller krama honom fysiskt, så kan jag när jag vill höra hans
röst, hans skratt, hur han läser sina dikter som jag aldrig kommer glömma. Han var en fantastisk människa och jag är så tacksam över att jag fått ha honom som morfar! Tack för allt, du är saknad och älskad!

20140324-112147.jpg

Annars är väl allt som vanligt, alla dessa jobbiga saker med att vara vuxen bara. Särskilt jobbigt är det om man inte blir sedd som vuxen och sedd som att man har ett liv och egna planer, känslor och så vidare. Jag är vuxen och kan ta hand om mig själv. Problemet där är att jag ät så jävla snäll, KAN JAG BA SLUTA VARA DET, kan jag bara lära mig att stå på mig och tänka på mig själv. Helt seriöst, hur svårt kan det vara? Egentligen? Jag blir så trött.

Dags för val i år också, hoppas att det blir ett skifte i regeringen. Och att ett visst parti kan inse att de är patetiska, inskränkta och sorgliga människor som inte besitter någon som helst kunskap. Jag pratar om SD. Pinsamt Sverige, pinsamt.

Nu ska jag äta lunch med min fina i våriga, soliga Göteborg!

20140324-113905.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s