Anxiety deluxe.

Alltså denna livsångest. Jag blir galen. Vad ska jag göra med mitt liv. Det är för många saker just nu som hänger i luften. Det är för många saker som förändras. Det är för många saker som inte är som det ska just nu. Det känns som att någon sitter på mitt bröst, eller att någon lagt cirka 150kg tegelstenar. Så tungt är det att andas. Jag vill egentligen bara sätta mig ner i ett mörkt hörn och tycka synd om mig själv. Jag inser ju att det inte kommer att göra saken bättre, det gör jag. Den enda personen som kan ändra på situationen är jag själv. Men just nu känner jag mig väldigt maktlös. Det enda jag kan göra är att vänta och se, vilket gör mig skogstokig. Stressen över att  vara stressad är svår att förklara, men det är just så korkat som det låter. Jag är medveten om att jag är stressad, och medveten om att det är fruktansvärt ohälsosamt, vilket gör att jag blir ännu mer stressad över hur jag ska stressa ner. Andas, ventilera (vilket jag gör nu), lyssna på musik, gå ut och gå, träna. Jag gör alla dessa saker för att jag ska komma på andra tankar. Utan några vidare resultat. Men jag försöker iallafall. 

Så, det var det med negativitet. Slut med det. Jag är ingen negativ person, jag tycker inte om personen i mig som är negativ. För det är inte jag. Jag är positiv, men hör och häpna, även positiva personer kan må dåligt, kan vara negativa. 

Veckan har vart bra, efter en tuff jobbhelg så hade jag måndag och tisdag ledigt, har jobbat lunchpass onsdag och torsdag, vilket har gett mig sammanlagt fyra kvällar ledig på raken…Vad hände där? Helt fantastiskt att vara ledig på kvällen och jobba dag. Helt klart något jag uppskattar mer nu efter två år av kvällsjobb. Saknar mina 7-4, lediga kvällar o helger-jobb. Men så är det med det. Veckan har iallafall bestått av mycket träning och häng med sköna människor. 

Bilder från en bättre dag. 

BildBild

 

Peace. Love. Hakuna Matata. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s