Bara massa tjat.

Ibland önskar jag att jag kunde dela på mig och göra flera saker samtidigt, helst på olika platser. Ibland känns det som att det är nödvändigt. Det börjar bli riktigt påfrestande. Och sömnen, nu har det väl gått ett par veckor med plus/minus 5h per natt. Känns som att jag är konstant bakfull, för att jag är trött, min kropp är trött. Tips och råd är väldigt välkommet, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag vet ingenting just nu, mer än att jag inte mår bra. Och jag vill komma ur det här.

Alltid skoj att ha tvättid, på morgonen efter man jobbat kväll/natt, dessutom ställde vi ju fram klockan i natt så jag missade ytterligare en timme. Så tvättat är vad jag har gjort, var ute på en promenad, satt och solade lite. Det är helt fantastiskt vårväder. Runt 15 grader, underbart! Bara jag och musiken. Vad skulle jag göra utan den.

Jobba ikväll, sedan är jag snart ledig. Blir nog en sväng hem till Falkenberg och hälsa på familjen, behöver det. Fylla på med lantluft och energi från havet och skogen.

Bild

ONE LOVE, PEACE, HAKUNA MATATA

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s