A new chapter.

Äntligen!

Det är dags att vända blad. Denna hösten händer det. Allt händer. Början på något nytt, eller fortsättning på något gammalt, fast ändå nytt. Man kan nog se det lite som man vill. Jag tror det passar bäst att säga att jag börjar på ett nytt kapitel. Ordagrant.

Jag ska alltså börja plugga. Jag. Jag som lovade och svor på att jag aldrig någonsin skulle sätta mig i skolbänken igen. Ofta säger man det efter 12 år i skolan. Vissa behöver inget sabbatsår, andra behöver 1 eller kanske 2 år. Jag behövde 7. 7 år efter studenten är jag redo att bänka mig igen. ‘Bli något’ som det så fint heter. Jag gillar inte det uttrycket, för fram tills nu, har jag aldrig känt ett behov av att plugga och har ,est blivit irriterad på folk som frågar vad man ska bli när man blir stor eller hela tiden frågar, exempelvis på mitt förra jobb som servitris/bartender, pluggar du annars eller vad gör du förutom detta? JAG GÖR INGENTING, JAG JOBBAR HELTID, HAR INGEN UTBILDNING, men vet du vad jag har? Förbannat mycket livserfarenhet, trots att jag ‘bara’ är 26. Jag har sett många av världens guldkorn, bott utomlands, flyttat till Stockholm, flyttat till Göteborg, rest till Dubai utan pengar, maxat ett kreditkort som jag sedan klippt sönder, haft ett ex antal jobb. Har aldrig vart arbetslös, aldrig blivit sparkad. Levt på existensminimum varenda månad så långt jag kan minnas, men haft fantastiskt roligt.
Man kan hinna med mycket på 7 år. Utan utbildning.

Det var inte det jag skulle skriva om, men nu vet ni även det.
Jag ska alltså läsa. Inköp & Supply Management på Campus i Varberg. Jag är så taggad på att prestera och kämpa mig igenom dessa kommande två år. Det kommer bli tufft, men jag tänker inte ge upp och jag kommer att klara det.

Vi har även skrivit på kontrakt för en lägenhet, så ska nu på riktigt bli sambo med min fina man. Inte bara flytta in, utan flytta ihop, till något nytt. Ska bli så roligt. Och läskigt, men läskigt på ett bra sätt.
Så, skola, lägenhet, sambo. Ja, men det känns bra. Väldigt bra.

Har spenderat min sommar som brevbärare, vilket var ett av de bästa besluten jag tagit det senaste. Jag mår så mycket bättre i både kropp och framförallt själv. Rutiner, daglig motion, frisk luft, mat på regelbundna tider. Tror inte det är sant vilken skillnad. Helt underbart. Klart att jag saknar mina kollegor, men de finns ju kvar.

En liten update blev det. Nu är det dags för sängen!

IMG_5801

PEACE!

Annonser

En tanke på “A new chapter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s