SD i riksdagen? Nejtack.

Ett återkommande ämne, jag vet. Tyvärr slutar jag aldrig att känna mig provocerad av detta parti och dess anhängare. ”Ett nödvändigt ont” är det många som säger. NEJ! Deras hat är inte något nödvändigt ont. Tvärtom. Hur kan man ens släppa in hat i Sveriges styre och bland de högst uppsatta politikerna. Hur?
Vet inte om ni läst om en folkkär man vid namn Adolf Hitler? Ett lysande exempel på vad hat kan leda till. Fruktansvärt. Vidrigt. Äckligt. SD: ‘Vi är inte rasister’. Kan ni ens er egen historia? Sverigedemokraterna bildades år 1988, av nynazister.
Många röstar på SD endast på grund av att ‘de är de enda som tar upp invandrarfrågan’. Har ni läst något mer om partiet? Andra saker som partiet står för är exempelvis att vi kvinnor minsann ska stanna hemma, föda barn, laga mat, vara hemmafru. Inte behöva jobba, utan de ska männen göra. Inget självförsörjande här inte, vi ska vara beroende av att våra män tjänar pengar åt oss bägge. (Hur nu det ens skulle vara möjligt att leva på i dagens läge?). Visste ni att de exempelvis vill delvis förbjuda/försvåra en abort? (Tydligen ska vi inte heller få bestämma över våra kroppar). Eller att de vill förbjuda homosexuella att gifta sig och skaffa barn. (Va, bah VA?)

Vilka tror ni er vara? Ärligt talat vilka är ni som tycker att ni har rätten att bestämma över hur andra människor ska leva, bete sig, älska? Hur kan man vara så trångsynt och rent ut sagt KORKAD att man tycker sig ha rätten att bestämma över andras liv. Vi lever just nu i 2014, vi kan väl känna att vi ändå vill fortsätta utvecklas som land och inte gå tillbaka i tiden. Kan vi inte återigen försöka bli det landet som imponerade på hela Europa under 80talet. Landet där alla var välkomna, landet där det fanns jobb, möjligheter.

Tänk er för, ni som röstar på SD, ni röstar inte bara för ‘invandrarproblemet’ som ni uttrycker det. Ni röstar också för ett samhälle som inte alls bygger på jämställdhet eller rätten att vara den man är. Känner vi att vi vill ha ett sådant parti i vår riksdag? Ett gäng före detta kriminella som skyller allt våld på invandrarna? Logiken har inga gränser.

Jag ber er, alla. Snälla rösta i valet den 14e september. Blått eller rött, hellre blankt om ni inte bryr er. Men även en blank röst är en röst. En röst som räknas. Ta chansen när vi fortfarande är en demokrati som faktiskt har rätt att vara med och bestämma. Politiken kanske inte betyder något för dig, men tänk på de som inte har allt. För dem kan DIN röst vara avgörande. Snälla rösta, det är dags att säga ifrån.

Djupt inlägg såhär på söndagskvällen, men jag är på riktigt rädd för vad som kan hända. 

PEACE

Annonser

3 tankar om “SD i riksdagen? Nejtack.

 1. Det är för fan fruktansvärt att abortgränsen går vid v 18. Man kan rädda bebisar redan i v 22. Att sänka abortgränsen är ju jättebra. Vet du att vissa foster kippar efter andan när de kvinnor gör abort sent?
  De är ju inte emot fri abort, de vill bara sänka gränsen. Det är verkligen inte sjukt.
  SD kanske bildades av ”nazister” år 1988. MEN det är ju för tusan inga nazister i partiet nu. De har ju rensat. Det är inte samma parti nu som då.
  Är det inte sjukt att Sverige tar in mer invandrare än vad som klaras av?
  Invandrarna går i första hand. Etniska svenskar är inte värd ett piss i dagens samhälle. Har du varit inne på arbetsförmedlingen det senaste? Där står det ”Anställ en nyanländ invandrare, få 75% av lönen genom oss”
  Jävligt diskriminerande mot svenskar tycker jag. Tänk om det hade stått tvärtom? Då hade det blivit hus i helvete.
  Alla pensionärer? Vet du hur många som är undernärda? Vill du att DINA föräldrar skall ha det sämre när de blir gamla, än de som kommer hit?
  För att inte tala om brotten! Kom för fan inte och säg ”Ah men svenskar begår också brott” Det har INTE med saken att göra. Kommer man hit så kan man för fan visa lite tacksamhet! Det gör man inte genom att råna, våldta, misshandla etc etc…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s